Permanent Hårborttagning

NYHET! Permanent Hårborttagning med Soprano Ice Platinum!

Det senaste inom permanent hårbottagning! Soprano Ice PLatinum kombinerar ljus med 3 olika våglängder för att behandla alla typer av hårstrån. Tack vare den effektiva kylmetoden är behandlingen i princip smärtfri. Med denna moderna metod är permanent hårbottagning inte längre begränsad av solbränd hy utan går att göra året om. Metoden är även otroligt snabb och effektiv och har ingen återhämtningstid, detta gör den lämplig för alla områden på kroppen.

Permanent Hårbottagning Konsultation

Det är alltid viktigt att du börjar med en konsultation så att du kan få mer information om Permanent Hårtbottagning, vad du ska tänka på inför behandlingen samt efteråt. Vi kanvänder oss av Soprano Ice Platinum som är det senaste inom permanent hårbottagning och erbjuder både snabba och effektiva resultat på alla hudtyper och hårfärger.

Tid: 20 min | Pris: 0:-

Boka tidUnik 3 i 1 Metod

Genom att kombinera 3 olika våglängder erbjuder Soprano Ice Platinum både snabba och effektiva resultat.


Alexandrit 755NM Våglängd

Tack vare denna våglängds höga energiabsorption är den idealisk för hårtyper som annars är svåra att behandla såsom tunna eller ljusa hårstrån. Den ytliga penetrationen gör också att våglängden behandlar utbuktningen av hårsäcken samt ytliga inåtväxande hår i områden så som ögonbryn coh överläpp.


Speed 810NM Våglängd

Denna klassiska våglängd för hårbottagning lämpar sig för djup penetrering av hårsäcken med hög effekt och reptetition. Genom att behandla punktstorlekar på upp till 2 centimeter går behandlingen snabbt och effektivt. Eftersom denna våglängd erbjuder måttlig melanin-absorption är den säker för mörkare hudtyper. Den djupare penetrationen behandlar hårsäckens utåtbuktning runt håret. Tack vare den måttliga penetrationen är denna våglängd idealisk för armar, ben, kinder och skägg.


YAG 1064NM Våglängd

Den längsta av de tre våglängderna har en lägre melaninabsorption vilket gör den lämplig för mörkare hudtyper. Samtidigt erbjuder denna våglängd den djupaste penetrationen av hårsäcken vilket gör att den riktar in sig på hårpapillen och hårpulpan. Den kan även behandla djupt inbäddat hår i hårbotten, armhålor och i intima områden. Denna våglängd genererar högre temperatur vilket leder till en ökad väremeprofil för hela laserbehandlingen för den mest effektiva hårbottagningen.

Inför behandling

Detta bör du tänkte på när du ska göra en permanent hårborttagning hos oss.

Innan:

  • Området som ska behandlas måste rakas hemma dagen innan behandlingen.
  • Ingen brun utan sol får användas 1 vecka innan behandlingen.