Chat with us, powered by LiveChat
Permanent Hårborttagning
Spela
Tillbaka

Permanent hårborttagning med laser

Konsultation - Permanent Hårborttagning
Gratis - 20 minuter
Boka Boka

Vad är permanent hårborttagning med laser?

Permanent hårborttagning med laser förstör hårsäckarna på ett smärtfritt sätt och gör så att nytt hår inte växer ut. Hårsäckarna kommer sedan inte producera nya hårstrån, men nybildande av hårsäckar kan exempelvis triggas igång av hormoner under en graviditet.

Innan du gör en laser-hårborttagning hos oss på Sveriges Skönhetscenter är du välkommen på en kostnadsfri konsultation. Där tar vi fram en personlig behandlingsplan och går igenom närmare vilket resultat du kan förvänta dig.

Permanent hårborttagning med laser – Stockholm

På Strandvägen 7 erbjuder vi permanent hårborttagning med laser i Stockholm med den allra senaste tekniken: Splendor X. Denna maskin är mer effektiv för dig med ljusa hårstrån och dessutom slipper du gelen som ofta används för andra metoder. Våra maskiner kombinerar ljus med två olika våglängder för att lasra bort hårstrån. Tack vare den effektiva kylmetoden är behandlingen i princip smärtfri.

Du behöver inte ha solbränd hy för att göra behandlingen, utan den går att göra året om. Den har dessutom ingen återhämtningstid, vilket gör den lämplig för alla områden på kroppen. Vi behandlar de flesta nyanser och fjun (förutom gråa eller röda hårstrån).

Läs mer och boka Splendor X

Permanent hårborttagning i Sundbyberg

När du bokar permanent hårborttagning i Sundbyberg används Soprano Ice Platinum som kombinerar ljus med tre olika våglängder för att behandla alla typer av hårstrån. Kylmetoden är effektiv och behandlingen är i princip smärtfri.

Du kan göra vår laser-hårborttagning med Soprano Ice året om. Metoden går minst sagt undan och har ingen återhämtningstid. Vi behandlar alla områden på kroppen och de vanligaste nyanserna av hårstrån – med undantag för gråa, blonda eller röda hårstrån. Soprano Ice har en unik ”3 i 1-metod”.

Alexandrit 755NM Våglängd

Tack vare denna våglängds höga energiabsorption är den idealisk för hårtyper som annars är svåra att behandla såsom tunna eller ljusa hårstrån. Den ytliga penetrationen gör också att våglängden behandlar utbuktningen av hårsäcken samt ytliga inåtväxande hår i områden så som ögonbryn och överläpp.

Speed 810NM Våglängd

Denna klassiska våglängd för hårbottagning lämpar sig för djup penetrering av hårsäcken med hög effekt och reptetition. Genom att behandla punktstorlekar på upp till 2 centimeter går behandlingen snabbt och effektivt. Eftersom denna våglängd erbjuder måttlig melanin-absorption är den säker för mörkare hudtyper. Den djupare penetrationen behandlar hårsäckens utåtbuktning runt håret. Tack vare den måttliga penetrationen är denna våglängd idealisk för armar, ben, kinder och skägg.

YAG 1064NM Våglängd

Den längsta av de tre våglängderna har en lägre melaninabsorption vilket gör den lämplig för mörkare hudtyper. Samtidigt erbjuder denna våglängd den djupaste penetrationen av hårsäcken vilket gör att den riktar in sig på hårpapillen och hårpulpan. Den kan även behandla djupt inbäddat hår i hårbotten, armhålor och i intima områden. Denna våglängd genererar högre temperatur vilket leder till en ökad väremeprofil för hela laserbehandlingen för den mest effektiva hårbottagningen.

Läs mer och boka Soprano Ice

Före din laser-hårborttagning

  • Raka området - Området som ska behandlas måste rakas hemma dagen innan behandlingen.
  • Undvik brun utan sol - Ingen brun utan sol får användas en vecka innan behandlingen.

Resultat

I de flesta fall behövs 5–12 behandlingar men det skiljer sig lite från område till område, och hur din individuella hårväxt ser ut.

Vad kostar permanent hårborttagning?

Hos oss på Sveriges Skönhetscenter kostar en laser-hårborttagning med Splendor X från 995 kr/område. En behandling med Soprano Ice kostar från 795 kr/område. Vår konsultation är alltid kostnadsfri.

Läs mer och boka Splendor X Läs mer och boka Soprano Ice

Behandla först.

Betala sen, eller lite i taget.

4.7 av 5 | 5135 omdömen

5 av 5 | 107 omdömen

Frågor – Permanent hårborttagning med laser

Vad är permanent hårborttagning med laser?

Enkelt förklarat används laser för att smärtfritt förstöra hårsäckarna så att nytt hår inte växer ut.


Permanent Hårborttagning
Spela
Hur många behandlingar behövs?

Generellt behövs 5-12 behandlingar och detta beror på området och individuell hårväxt. Detta går vi igenom under den kostnadsfria konsultationen för att ta fram din personliga behandlingsplan.


Konsultation - Hårborttagning
Gratis - 20 minuter
Boka Boka
Vilken är den bästa permanenta hårborttagningen i Stockholm?

Vi använder oss av Splendor X och Soprano Ice Platinum, den absolut bästa permanent hårborttagnings behandlingarna.

Varför ska jag göra laser-hårborttagning hos er?
  • Vår erfarenhet - 30 år i branschen
  • Våra omdömen - Över 5000 omdömen
  • Våra maskiner - Splendor X & Soprano Ice Platinum - Den bästa på markanden
  • Din säkerhet - Säker klinik, med patienförsäkring hos IF

  • Hos oss får du alltid en personlig profil i vårt journalsystem där vi följer upp med bilder vid varje besök så att du får egna före- och efterbilder. Du får även en direktkontakt via chatt med din personliga hudterapeut.

Gör permanent hårborttagning ont?

Tack vare den effektiva kylmetoden är behandlingen i princip smärtfri.

Kan håret komma tillbaka?

De hårsäckar som dödas i samband med behandlingen producerar inte nya hårstrån. Dock kan nybildandet av hårsäckar triggas igång av till exempel hormoner under graviditet.

Välj salong

Har du problemhy?

Vi är AcneSpecialisten Certifierade Partners, läs mer här

Besök Hemsidan

Gratis Hudkonsultation

Träffa en av våra hudterapeuter och få personlig rådgivning.

Gratis Hudkonsultation

Online Konsultation

Genomför en online konsultation och få personlig rådgivning.

Online Konsultation

4.8 Fantastiskt bra | 1558 omdömen

Sveriges Skönhetscenter Strandvägen

4.7 Fantastiskt bra | 2175 omdömen

Sveriges Skönhetscenter Sundbyberg

4.7 Fantastiskt bra | 1722 omdömen

Sveriges Skönhetscenter Södermalm

4.8 Fantastiskt bra | 1115 omdömen

Sveriges Skönhetscenter Östermalm