Fransförlängning

Fransförlängning på Sundbybergs Nya Skönhetscenter

Vi på Sveriges Skönhetscenter är certifierade fransstylister. Vi använder oss av syntetfransar som man fäster en och en på de befintliga fransarna, noggrant separerade för maximal hållbarhet och för att inte skada dina egna fransar. Vi sätter ca 65-80 fransar per öga beroende på hur många fransar man själv har. Vi anpassar alltid fransarna efter dina egna fransar, vilken ögonform du har och vilken effekt du vill ha. Det finns olika längder och böjningar på lösfransarna.

Innan förlängningen: Allt smink på ögonfransarna måste avlägsnas innan förlängningen och vi rekommenderar därför att du kommer utan mascara. Det är även viktigt att du inte använder fransböjare eller permanenta fransarna innan. Om man har väldigt ljusa ögonfransar rekommenderar vi att man färgar dom innan för bäst resultat, detta kan vi givetvis göra under behandlingen innan vi applicerar fransförlängningen.

Normalt håller en fransförläning 3-5 veckor, detta varierar från person till person. Efter 3 veckor brukar ungefär 30-50% av lösfransarna sitta kvar och det brukar då vara dags för en påfyllning. För frågor och tidsbokning kan du kontakta Johanna på 070 871 80 60‬.

Fyll på din Ögonfransförlängning

Vi rekommenderar att du bokar 80 minuter för en vanlig påfyllning efter ungefär 3 veckor. Du kan även välja 90 minuter för en stor påfyllning och 70 minuter en lite mindre påfyllning.

Påfyllning - 70 minuter
70 min | 650:-

Boka tid

Påfyllning - 80 minuter
80 min | 750:-

Boka tid

Påfyllning - 90 minuter
60 min | 850:-

Boka tid

Skötselråd

  • Undvik oljebaserade krämer/rengöring kring eller på fransarna. Olja kan lösa upp limmet och försämra hållbarheten
  • Inget vatten på fransarna på 24 timmar, detta kan försämra hållbarheten då det tar 24 timmar innan limmet härdar
  • Slit eller dra aldrig i fransarna då det kan skada den naturliga fransen
  • Använd fransborste morgon/kväll, dock inte när fransarna är blöta
  • Tvätta fransarna med oljefria/milda produkter

Borttagning av fransförlängning

Borttagningen är gratis för dig som gjort fransarna hos oss eller om du bokar en ny fransförlängning i samband med borttagningen.

Om du har gjort en fransförlängning i en annan salong du inte är nöjd med rekommenderar vi att du först går tillbaka till salongen och försöker få pengarna tillbaka och kräva att de tar bort lösfransarna. Om de inte accepterar det är du givetvis välkommen att boka en borttagning hos oss!

Tid: 20 min | Pris: 300:-

Boka tid

Ovanstående behandlingar är tillgängliga på följande salonger

sundbybergs skönhetscenter logotype

08 - 29 61 01

Du kan enkelt boka önskad behandling via vårt online bokningssystem eller genom att ringa direkt till salongen. För gruppbokningar, vänligen ring.