Chat with us, powered by LiveChat
Tillbaka

Microdermabrasion

Microdermabrasion arbetar med att skrapa på det yttersta hudlagret, för att nya celler ska kunna produceras och göra huden friskare, starkare och fräschare. Man kan tänka på det lite som ett sandpapper, som försiktigt slipar bort de döda hudcellerna. Slipningen startar helt enkelt kroppens egen läkningsprocess, så att ny, frisk hud bildas.

För att uppnå bästa resultat, rekommenderas fem till tio behandlingar. Lite beroende på din personliga situation, såklart. Vår utövare Rosanna Öblom är legitimerad sjuksköterska sedan 6 år tillbaka och arbetar med flera av våra behandlingar. Resultatet du kan förvänta dig ger huden ökad lyster, mjukar upp och skapar en i allmänhet friskare känsla.

Microdermabrasion Konsultation
Gratis - 20 Minuter
Boka Boka
Microdermabrasion
950 kr - 30 Minuter
Boka Boka

Utövare: Rosanna Öblom

Legitimerad sjuksköterska sedan 6 år tillbaka. Ny inom estetik och fillers. Rosanna jobbar med STYLAGE som är tredje generationens fillers. Flera områden kan behandlas samtidigt för 2000kr/ml

Rygg eller Dekolletage
1500 kr - 30 Minuter
Boka Boka
Rygg och Dekolletage
1900 kr - 40 Minuter
Boka Boka

Populära Frågor

Vad är skillnaden på konsultation online och i salong?

Ingenting, du får samma personliga rådgivning från en hudterapeut som sedan är med dig hela vägen på din resa mot en bättre hy. På så sätt kan du alltid höra av dig om du har frågor om din hy, behandlingarna, produkterna eller rutinerna.

Finns Sveriges skönhetscenter någon annanstans i Sverige?

I nuläget finns bara våra salonger i Stockholmsområdet. Men, vi arbetar konstant med att utveckla och förbättra vår verksamhet! Om du inte har möjlighet att komma in till någon av våra salonger, kan du alltid genomgå vår kostnadsfria hudkonsultation online.

Vad händer om jag skulle missa min tid?

Vid uteblivet besök eller missad avbokning debiterar vi dig med 100% av behandlingskostnaden, eller 250kr vid konsultationen.

Välj salong

Har du problemhy?

Vi är AcneSpecialisten Certifierade Partners, läs mer här

Besök Hemsidan

Gratis Hudkonsultation

Träffa en av våra hudterapeuter och få personlig rådgivning.

Gratis Hudkonsultation

Online Konsultation

Genomför en online konsultation och få personlig rådgivning.

Online Konsultation