HydraFacial

4 steg till en bättre hy

Hydrafacial är den enda behandling som kombinerar peeling och intensiv återfuktning samtidigt. Smärtfri rengöring tack vare en vakuumbaserad våtslipning som mjukgör, lyfter och tar bort pormaskar, talg och orenheter. Munstycket fungerar som en liten dammsugare som suger upp orenheterna som hamnar i en liten behållare i maskinen. Under tiden badas huden med fukt och aktiva, icke-irriterande ingredienser i olika serum.

Förmågan att återfukta huden skiljer HydraFacial från alla andra hudbehandlingar. Huden känns fräsch och len längre efter behandling med HydraFacial. För dig som har aktiv acne rekommenderar vi att du behandlar din problemhy hos oss innan du genomför HydraFacial, boka en Gratis Hudkonsultation. hos Caroline på Södermalm eller Östermalm.

Är HydraFacial rätt för dig?

  • Behandlar fina linjer och rynkor
  • Förbättrar elasticitet och fasthet
  • Ger lyster och jämnare hudton
  • Förbättrar fet och acnebenägen hy
  • Återställer fuktbalans och elasticitet

Ja, HydraFacial passa alla.


HydraFacial - Tid: 40min | Pris: 895:-

Boka tid

Dermabuilder Serum - För Mogen hy

Inslussning av serum som innehåller två aktiva peptider: Acetylcholine och Palmitoyl. Med hjälp av HydraFacials munstycke slussas serumet in i huden och ger en botoxliknande effekt på rynkor samtidigt som de bygger upp och förstärker huden inifrån.

HydraFacial Mogen hy - Tid: 40min | Pris: 995:-

Boka tid

Glysal Acid Peel - För Pormaskar

För dig som har pormaskar erbjuder vi Glysal Acid Peel. Detta tillägg består av en starkare peeling som med hjälp av AHA 7.5% och 2% BHA syror effektiv rengör porerna på djupet.

HydraFacial Pormaskar - Tid: 40min | Pris: 995:-

Boka tid

Hur går HydraFacial till?

HydraFacial 4 steg

Ovanstående behandlingar är tillgängliga på följande salonger

stockholms skönhetscenter logotype

08 - 661 74 09

Du kan enkelt boka önskad behandling via vårt online bokningssystem eller genom att ringa direkt till salongen. För gruppbokningar, vänligen ring.