Dermapen 4

Nu hittar du helt nya Dermapen4 på Sveriges Skönhetscenter!

Microneedling är en populär behandlingsmetod som är effektiv mot många olika hudproblem. Dermapen4 skapar en kontrollerad skada i huden vilket triggar igång hudens naturliga reparationsprocess och stimulerar produktionen av kollagen. Den bildar även nya kapillärer och resultatet är en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med andra metoder såsom fraktionerad laser men med mycket färre biverkningar, dessutom kan den utföras på alla hudtyper och hudfärger!

Nya Dermapen4 är helt digital och gör upp till 1920 mikrokanaler per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar, och hastigheten gör att den i stort sett är smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika serum ner i huden. På så sett levererar Dermapen4 dubbel effekt från den fysiska läkningen/förnyelseprocessen samt serumet som förs djupt ner i huden.

Vi rekommenderar alltid att man börjar med en konsultation där vi går igenom dina önskemål och skapar en individuell behandlingsplan för just dig och dina behov. Vanligtvis behöver man en kur på mellan 3 till 6 behandlingar beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingen varar i 50 minuter och för bästa resultat bör den upprepas med 2-8 veckors mellanrum beroende på behandlingsplanen. Självklart skräddarsyr vi efter just dina behov och önskemål.

Med Dermapen4 kan vi behandla:

  • Huduppstramning
  • Fina linjer och rynkor
  • Stora porer
  • Keratosis Pilaris
  • Pigmenteringar
  • Acneärr

Dermapen4 Konsultation
Tid: 20min | Pris: 250:-

Boka tid

Dermapen4 - Ansikte
Tid: 50min | Pris: 2295:-

Boka tid

Flera behandlingar för optimalt resultat

Vi rekommenderar en kur på 3 behandlingar för att uppnå ett optimalt resultat.


Dermapen4 - Ansikte - Paket 2 Behandlingar
Tid: 50min | Pris: 3995:-

Boka tid

Dermapen4 - Ansikte - Paket 3 Behandlingar
Tid: 50min | Pris: 5995:-

Boka tid

Fler områden

Dermapen4 kan utöver ansiktet även behandla andra delar av kroppen. Här hittar du behandlingar för dig som även vill behandla halsen och dekolletaget för ett riktigt fint helthets resultat. Boka en Dermapen4 Konsultation så går vi igenom dina önskemål och skapar en behandlingsplan för just dig.Parti-Behandlingar

Parti-behandlingar är utmärkt för dig som söker målinriktad behandlingar på specifika problemområden. Vi kan behandla mindre partier såsom ögon, mun, hals och händer, eller större partier på kroppen såsom bristningar på mage/bröst, acneärr på ryggen och så vidare. Boka en Dermapen4 Konsultation så går vi igenom dina önskemål och skapar en behandlingsplan för just dig.Ovanstående behandlingar är tillgängliga på följande salonger

södermalms skönhetscenter logotype

08 - 669 11 01

östermalms skönhetscenter logotype

08 - 661 74 09

Du kan enkelt boka önskad behandling via vårt online bokningssystem eller genom att ringa direkt till salongen.