Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling KLASSISK

En klassisk ansiktsbehandling som passar alla där vi rengör och vårdar din hy på djupet. Behandlingen börjar med en ansiktsrengöring där vi peelar huden för att exfoliera bort döda hudceller och smuts. Därefter ångas huden upp med hjälp av en vapozon som öppnar upp porerna för att kunna genomföra en lättare portömning och rengöra porerna på djupet och bli av med pormaskarna.

Under ansiktsbehandlingen plockar vi även ögonbrynen innan vi applicerar en lermask som drar ihop porerna och dämpar rodnad i huden. Till sist applicerar vi en rikligt återfuktande dagkräm anpassad för just din hudtyp som återfuktar och ger näring åt huden.

Tid: 50 min | Pris: 795:-

Boka tid

Ansiktsbehandling XTRA FUKT | För den torra huden

Fuktrik ansiktsbehandling som lugnar och mjukar upp torr och känslig hy. Denna ansiktsbehandling börjar med en lättare peeling som tvättar bort smuts och döda hudceller utan att torka ut och skada hudens naturliga oljor. Därefter ångar vi upp huden för att öppna upp porerna så att man kan rengöra huden på djupet och få ut allt talg och döda hudceller som täpper till porerna.

Därefter masserar vi in ett fuktbindande hyaluronserum som återfuktar och förbättrar hudens förmåga att binda fukt. Detta kombineras med en fuktmask som reparerar torr och skadad hy samt tillför rikligt med fukt. Behandlingen avslutas med en dagkräm som tillför huden fukt och näring.

Nyhet! Nu introducerar vi nya Infuzion som slussar in hyaluronsyra, vitaminer och mineraler ner på djupet, perfekt för dig som behöver extra fukt i huden. Läs mer om Infuzion och boka här.

Tid: 60 min | Pris: 895:-

Boka tid

Ansiktsbehandling VITAMIN C++ | För den trötta huden

Vitaminrik behandling för dig med lite trött, gråaktig och åldrande hy. Denna ansiktsbehandling reparerar och återuppbygger kollagenet vilket leder till att din hy får ny spänst och lyster. Det första steget är att rengöra huden på djupet för att avlägsna döda hudceller och annan smuts på hudytan. Därefter ångbehandlas huden för att öppna upp porerna så att man kan tömma porerna på talg och döda hudceller som täppt till och orsakat pormaskar.

Sedan masseras ett koncentrerat C-vitamin serum in som piggar upp huden och ger lyster samt kombineras med en fuktmask som ger huden både näring och återfuktning. Till sist appliceras en C-vitamin spray som stramar åt, återfuktar och fräschar upp huden samt en dagkräm som reparerar huden.

Tid: 60 min | Pris: 895:-

Boka tid

Ansiktsbehandling ANTI AGE | För den mogna huden

Djupverkande ansiktsbehandling som fräschar upp mogen, livlös och glåmig hy som har synliga linjer och rynkor. Med hjälp utav ett djupverkande A-vitmaninkoncentrat stimulerar vi hyns cellförnyelse vilket hjälper huden återfå sin lyster samt slätar ut linjer och förebygger rynkor.

Nyhet! Nu introducerar vi nya Infuzion som slussar in hyaluronsyra, vitaminer och mineraler ner på djupet för en fillers-liknande effekt på huden som slätar ut rynkor och fina linjer omedelbart. Läs mer om Infuzion och boka här.

Tid: 60 min | Pris: 895:-

Boka tid

Ansiktsbehandling PLUS

En skön och avkopplande ansiktsbehandling som rengör och vårdar huden på djupet med ansiktspeeling som exfolierar döda hudceller och tvättar bort smuts. Därefter ångar vi upp huden med hjälp av en vapozon som öppnar upp porerna för en noggrann porrengöring för att avlägsna talget som täpper till porerna. Nästa steg är brynplock och lätt ansiktsmassage.

Till sist applicerar vi en lermask som absorberar överflödigt fett och dämpar rodnad i huden och därefter återfuktar vi huden med en ansiktskräm anpassad för just din hudtyp. Hudvårdsprodukterna som används under behandlingen anpassas för just dig och din hudtyp. Behandlingen rekommenderas inte för hy med acne eftersom vi då har mer lämpliga alternativ.

Tid: 70 min | Pris: 995:-

Boka tid

Ansiktsbehandling LYX

Vår längsta och lyxigaste ansiktsbehandling. Vi rengör och vårdar huden på djupet samt masserar in en vitamin olja i ansiktet och ner på dekolltage. Detta stimulera ny och frisk vävnadstillväxt genom att förbättra kollagenformation samt förbättrar hudens elasticitet, fasthet och ton. Vi genomför även bryn och fransfärgning med anpassad färg samt plockning av brynen.

Tid: 90 min | Pris: 1295:-

Boka tid