Ytliga Blodkärl

Med en kraftig ljuspuls i kombination med Bi-Polarisk Radiofrekvens värmer vi upp blodets färgämne, hemoglobin, så att kärlväggen kollapsar. Är kärlet mindre så försvinner det omedelbart. Är det lite större kan det behövas några veckor innan hudens immunförsvar forslat bort det. Ibland kan ytterligare några behandlingar behövas med några veckors mellanum.

Ytliga blodkärl fyller ingen funktion

Många tror att huden tar skada av att avlägsna de ytliga blodkärlen, men så är inte fallet. Orsaken till ytliga blodkärl i ansiktet beror på de större djupliggande kärlens försvagade väggar. Då skapas det mindre onödiga blodkärl som når upp till de övre hudlagren och blir synliga. Det är dessa synliga ytliga blodkärl i ansiktet som vi tar bort. När temperaturen når ca 70 grader Celsius så dör proteinet i kärlväggarna som då kollapsar. Huden bryter sedan enkelt ner kärlet och forslar bort det. Efter några veckor så har du fått en hud utan onödiga rodnader. Alla typer av ytliga blodkärl kan behandlas inklusive rosacea.

Hur många behandlingar behövs?

Oftast räcker det med 1 - 5 behandlingar beroende på hur stort området är som ska behandlas. Stora områden delas upp i mindre för att inte belasta huden allt för mycket. Boka en konsultation redan idag hos Sveriges Skönhetscenter så får du en ärlig bedömning.

IPL Konsultation

För att du ska få ett bra resultat är det viktigt att välja en IPL behandling som passar just din hy. Det är därför viktigt att du börjar med en IPL Konsultation så att vi kan titta närmare på din hy och skapa en behandlingsplan som passar just dig.

Tid: 20 min | Pris: 250:-

Boka tid

Ovanstående behandlingar är tillgängliga på följande salonger

sundbybergs skönhetscenter logotype

08 - 29 61 01

Du kan enkelt boka önskad behandling via vårt online bokningssystem eller genom att ringa direkt till salongen. För gruppbokningar, vänligen ring.