Micro Injector

Micro Injector ännu bättre!

Nu blir Micro Injector ännu mer effektiv med en helt ny marknadsledande penna. Genom att leverera 250 pulser i sekunden med 12 nålar bildas 3000 mikrokanaler per sekund vilket ökar pennans effekt med 48%. Microneedlings effekt kommer från skapandet av dessa mikrokanaler och med ännu fler får vi ut mer effekt under behandlingen. Boka en konsultation idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

I behandlingen används en pennliknande apparatur som innehåller micronålar för att skapa en serie av mindre vertikalt penetrerande hål i huden. Denna behandling är kliniskt bevisad att dramatiskt minska de flesta brister i huden, såsom akne ärr, kirurgiska ärr, fina linjer, rynkor, förstorade porer och hudbristningar.

Micro Injector är speciellt utformad för att ge en behandling som kan vitalisera slapp, grov eller fläckig hy för ett mjukare, tätare och mer ungdomligt utseende. Detta gör den genom att öppna upp huden med 3000 kanaler per sekund så att serumet kan slussas ner på djupet.

Hyaluronsyrade aktiva medel appliceras på huden under hela behandlingen för en djupare absorbtion. För bästa resultat rekommenderas 4-6 behandlingar med 4-5 veckors intervall. Micro Injector är det senaste inom Microneedling och jobbar mer effektivt och snabbare för ett ännu bättre resultat.

Micro Injector hjälper mot bland annat:

  • Acneärr
  • Porer
  • Elasticitet
  • Påsar under ögonen
  • Rynkor
  • Pigmenteringar
  • Kråkfötter runt ögonen

I behandlingen ingår även en lugnanade mask som anpassas efter hudtyp efter man har arbtetat med Micro Injector. Efter behandlingen får man inte sminka sig och inte basta eller sola. För mer information så kan man boka en konsultation i Stockholm där vi går igenom vad man ska tänka på och även bedöma om det passar din hud.

Micro Injector Konsultation
Tid: 20min | Pris: 250:-

Boka tid

Micro Injector - Ansikte
Tid: 50min | Pris: 2295:-

Boka tid

Flera behandlingar för optimalt resultat

Vi rekommenderar en kur på 3 behandlingar för att uppnå ett optimalt resultat.


Micro Injector - Ansikte - Paket 2 Behandlingar
Tid: 50min | Pris: 3995:-

Boka tid

Micro Injector - Ansikte - Paket 3 Behandlingar
Tid: 50min | Pris: 5995:-

Boka tid

Parti-Behandlingar

Parti-behandlingar är utmärkt för dig som söker målinriktad behandlingar på specifika problemområden. Vi kan behandla mindre partier såsom ögon, mun, hals och händer, eller större partier på kroppen såsom bristningar på mage/bröst, acneärr på ryggen och så vidare. Boka en Micro Injector Konsultation så går vi igenom dina önskemål och skapar en behandlingsplan för just dig.Ovanstående behandlingar är tillgängliga på följande salonger

sundbybergs skönhetscenter logotype

08 - 29 61 01

Du kan enkelt boka önskad behandling via vårt online bokningssystem eller genom att ringa direkt till salongen.