Peelingbehandlingar

Djupverkande peeling med 20 % pumpakärnsextrakt och AHA syror

En kraftfull Multifrukt peeling med 20 % pumpakärnsextrakt och AHA-syror, som ger mer liv och lyster, slätar ut linjer, mjukgör huden, binder fukt och har en blekande effekt på pigmenteringar. En perfekt behandling för att ge mer liv och lyster till en trött och glåmig hy, för att släta ut linjer och förebygga rynkor, återfukta, samt för att bleka pigmenteringar. I behandlingen görs en rengöring som efterföljs med en skrapning av det yttersta hudlagret en djupverkande multifrukt peelingen med 20% pumpakärnsextrakt, sedan sprayas huden med en riklig c-vitamin spray, som efterföljs med ett djupt fuktgivande och fuktbindande hyaluronsyraserum samt ett djupverkande c-vitamin serum och avslutligen läggs en återfuktande och mjukgörande kräm.

Denna behandling kan även kombineras med IPL-behandling, för att bleka ner pigmenteringar effektivare, ge lite mer fasthet och utslätning och få ett mer ultimat resultat!

Utan IPL - Tid: 30min | Pris: 695:-

Boka tid

Med IPL - Tid: 60min | Pris: 2495:-

Boka tid

Ovanstående behandlingar är tillgängliga på följande salonger

sundbybergs skönhetscenter logotype

08 - 29 61 01

södermalms skönhetscenter logotype

08 - 669 11 01

Du kan enkelt boka önskad behandling via vårt online bokningssystem eller genom att ringa direkt till salongen. För gruppbokningar, vänligen ring.