Jobba på Sveriges Skönhetscenter

Bli en del av Sundbybergs Skönhetscenter

Vilka är vi?

Vi på Sveriges Skönhetscenter har arbetat med skönhetsbehandlingar i över 25 år och idag har vi 3 salonger runt om i Stockholm. Bland våra behandlingar hittar du ansiktsbehandlingar, fransar & bryn och nagelvård.

Vi öppnade nyligen Sundbybergs Skönhetscenter som är vår största salong hittills. Utöver våra tidigare behandlingar introducerade vi bland annat hårvård, fransförlängning, botox och fillers. Här kan du se bilder från vår nya salong.

Utöver våra skönhetsbehandlingar utför hon även TAFFY/Kosmetisk tatuering och är certifierad expert för fransförlängning. Därför söker vi nu dig som är egen företagare och vill hyra hennes plats. Givetvis är det en förmån om du har egen kundkrets men det finns även möjligheten att ta över några av hennes kunder om du kan fortsätta erbjuda behandlingar av hög kvalité.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är diplomerad hudterapeut och egen företagare, gärna med egen kundkrets. Vi vill alltid förnya och förbättra och ser därför positivt på om du kan introducera nya spännande behandlingar som vi kan erbjuda till våra kunder. Vi letar efter dig med både sunt förnuft och fingertoppskänsla för behandlingar och service.

Egen företagare

Som egen företagare hos oss har du stora utvecklingsmöjligheter och med ett stort inflytande blir du en viktig del av salongens utbud som redan har en stor kundkrets för bland annat fransförlängning.

Vi står för alla fasta inventarier. Vi har även skapat vårt eget online bokningssystem med statistik samt kassasystem som du kommer få ta del av som är inbakat i hyresavgiften. Detta är för att göra det så enkelt som möjligt för dig som egen företagare som hyr en plats hos oss. Det enda DU behöver tänka på är att vara bäst på det du gör, resten fixar vi.

Detta ingår i hyran:

  • - Möbler/inventarier för skönhetsvård
  • - Personalrum/köksartiklar
  • - Online bokningssystem med statistik, ekonomiuträkning m.m.
  • - Egen plats på vår moderna hemsida samt e-post
  • - Egna kampanjer på startsidan www.sverigesskonhetscenter.se

Låter detta intressant för dig? Då är du varmt välkommen att anmäla ditt intresse till oss på: info@sverigesskonhetscenter.se